Savjetovanje

BMK-Informatika Vam nudi usluge savjetovanja u informatici. Ako imate nedoumice oko odabira pravog tehnološkog rješenja prilagođenog Vašim potrebama, ako niste sigurni koje je rješenje za Vas najbolje, rado ćemo vam pomoći. Provest ćemo Vas kroz sve faze od planiranja, analize do dizajna sustava, njegovog testiranja, implementacije i dokumentiranja.


Stojimo Vam na raspolaganju kako bismo Vam pomogli da iskoristite prednosti novih tehnologija i njihove primjene. Savjetujemo Vas prilikom hardverskih nadogradnji, zanavljanja mrežne infrastrukture, vezano uz nadogradnje i moguće promjene na postojećim sustavima i pomažemo Vam pri odabiru najkvalitetnijeg i najpovoljnijeg rješenja za Vašu tvrtku.


IT-edukacija

Korisnici Vam ne znaju upaliti računalo? Misle da je računalo monitor? A ona kutija ispod njega stalak? Sa praktičnim držačem šalice za kavu? Ako je tako, vrijeme je za edukaciju! BMK-Informatika Vam nudi edukativne radionice u Vašem prostoru. Pomoći ćemo Vam i prilagoditi se zahtjevima Vaših korisnika i njihovoj razini znanja, bilo u grupi, bilo pojedinačno.

PARTNER

dell partner direct div3r

KONTAKT

+385955567737

info@bmk-informatika.hr